Kom in contact

WellBased

Hoe je ons kunt bereiken

Telefoon

085 06 02 420

E-mail

info@wellbased.nl

Werktijden

Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Postadres

Europalaan 500, 3526KS, Utrecht

Bedrijfsgegevens

KvK: 83424024
BTW-nummer: NL862868798B01

Stuur ons een bericht

FAQ

Aan de hand van animaties met audio werken de docent en de klas stapsgewijs door de training. De docent hoeft daardoor niet te doceren, maar neemt de rol van gespreksleider aan. Dit zorgt ervoor dat de docent de inhoud van de training niet zelf hoeft te beheersen.

Docenten, en in het bijzonder mentoren, kennen hun leerlingen het beste. Hierdoor weten zij wat de leerlingen nodig hebben en kunnen zij hun keuze voor een bepaalde training daarop afstemmen. Op hun beurt leren de docenten hun leerlingen nog beter kennen door deze training. Het zou zonde zijn als deze kennis bij een externe trainer terecht komt in plaats van bij de eigen docent.

Per thema zijn er verschillende wetenschappelijk bewezen modellen. Wij kiezen een model dat begrijpelijk te maken is voor jongeren en bouwen daar onze training omheen. In sommige gevallen gebruiken we meerdere modellen in een training, zodat een leerling zelf kan kiezen wat het beste werkt voor hem of haar.

Onze digitale leeromgeving is  bewust eenvoudig gehouden, zodat deze in de klas zo min mogelijk vertraging oplevert en weinig voorbereiding vraagt van de docent. Bovendien komen wij op school langs om de docenten uit te leggen hoe de digitale leeromgeving werkt en hoe ze onze trainingen kunnen inzetten.

Heb je jouw antwoord niet in bovenstaande vragen gevonden? Bekijk dan onze gehele FAQ pagina.

Leraar helpt leerling

Offerte aanvraag