Kom in contact

WellBased

Hoe je ons kunt bereiken

E-mail

info@wellbased.nl

Werktijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 - 17:00

Postadres

Europalaan 500, 3526KS, Utrecht

Bedrijfsgegevens

KvK: 83424024
BTW-nummer: NL862868798B01

Stuur ons een bericht

FAQ

De lessen van WellBased zijn met zorg ontwikkeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs. Ze sluiten optimaal aan op de behoeftes en belevingswereld van jongeren en op jouw werkzaamheden als docent. De microlessen zijn laagdrempelig, kort en efficiënt waardoor ze in te passen zijn in iedere les.

Aan de hand van animaties met audio werken de docent en de klas stapsgewijs door de les. De docent hoeft daardoor niet te doceren, maar neemt de rol van gespreksleider aan. Dit zorgt ervoor dat de docent de inhoud van de les niet zelf hoeft te beheersen.

Nee, als docent krijg jij toegang tot het lesmateriaal en kun jij alles faciliteren. Een account aanmaken voor jouw leerlingen is dus niet nodig. Geef je een mentorles en wil jouw klas liever online met de werkbladen aan de slag via hun device? Op platform.wellbased.nl/werkbladen kunnen zij de werkbladen downloaden. Zo kunnen zij direct aan de slag.

Altijd! Doordat de microlessen 10 minuten duren zijn ze eenvoudig in te passen in jouw bestaande lessen. Je kunt een microles bijvoorbeeld inzetten als een inspirerende start, effectieve pauze of leerzaam slot. Met behulp van een animatie krijgen de leerlingen alle uitleg en instructie en kun jij de training makkelijk begeleiden. Zo kun je in de beperkte tijd die je hebt, het maximale uit jouw les halen.

Heb je jouw antwoord niet in bovenstaande vragen gevonden? Bekijk dan onze gehele FAQ pagina.

Leraar helpt leerling

Offerte aanvraag